måndag 31 augusti 2009

Helgen

Fredag
Började sent, slutade tidigt! Kanske blev max 2 timmar i skolan, sådär lagomt.
Hoppade på bussen till Pite 12:15 och halv 4 var jag framme i älsklings armar, som jag saknat honom! Det blev middag och mys hela kvällen lång, precis som det ska va.

Lördag
Vid 11 fick jag sms av syster som ville ha med mig på stan för att ge henne skoråd och vad gör man inte för sin syster? Jag flög upp ur sängen och när jag fått på mig kläder stod frukosten på bordet (a) sött. Fredde och Mikaela hämtade iaf mig och det blev skoprovning på både DinSko och Scorett, lårhöga stövlar blev det slutgiltiga valet. Sen blev det fika och sen klockköp för min del eftersom att min gamla gått sönder, inte okej. Det blev iaf en STOR, vit sak.
När jag kom tillbaks till Viktor blev det dusch, klädval, smink och hår. Vid halv 5-5 kom Henke, Elin, Adam och Micke, mer än så tycker jag inte att vi säger, haha.
Det bklev iaf middag på Hawaii innan vi drog vidare till Konsum och Kim.
Hem från Kim kom vi ganska tidigt, redan vid halv 12, självklart somnae jag typ på en gång, tråkig som jag är.

Söndag
Dagen började med att jag försökte väcka min sovande älskling väldigt länge, han fick både pussar och slag (knuffade honom lite kärleksfullt i sidan) men han vägrade vakna. Vid 12 hade han iaf vaknat och vi började röra på oss, det blev dusch och frukost innan vi begav oss ut i solen. Hann även med mat och mer sol innan vi tog en promenad. Efter att vi gått galet långt, haha okej, inte så långt kanske, men ganska iaf (a) så blev det middag och efter det åkte vi till Renöhamn bara för att vi ville.., vi hann även se en hare på våran gård och diskutera hurvida den var tjock eller inte, DEN VAR TJOCK!
Vi åkte tillbaks till Viktor när det blev för kallt och åt efterrätt och sen hade klockan plötsligt närmat sig åtta och han körde mig till busstationen.., det blev allt möjligt innan vi sa att vi ses snart, ååh, saknar honom redan :'( <3
Elin var iaf på bussen vilket var väldigt tur och i Skellefteå hoppade Tommie på. Vi diskuterade allt mellan himmel och jord och när vi kom fram köpte jag en macka på Subway och sen bar det av mot KFUM, trapporna är galna. Vi höll som vanligt till i Elins rum innan det blev dags för att sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar